Услуги

Онлайн консултиране по чат  и по скайп

Психологическо консултиране

Дихателни и медитативни практики.

Индивидуален лечебен код.

Пренареждане на матрицата.

Работа с енергетиката на тялото.

Астрологически методи за диагностика, осъзнаване и лечение на проблемите.

Хипноза и хипнотерапия.

Техника на емоционална свобода.

Кризисни интервенции.

Организиране на курсове по Физиогномика.

Организиране на курсове по Хиромантия.

Основните направления, които ползвам по време на работа са:

Личностно центрирания подход на Карл Роджърс.

Метод на Положителната психотерапия

 Дихателни и медитативни практики

Работа с енергетиката на тялото

 Астрологически методи за диагностика, осъзнаване и лечение на проблемите.

Кризисни интервенции.

Индивидуален лечебен код.

ТЕС

Пренареждане на матрицата

Подсъзнателно препрограмиране

Хипноза и хипнотерапия.

Чрез тях помагам на всеки един мой клиент. Кой метод ще изберем, какви техники ще използваме и как ще ги съчетаем – всичко това зависи от индивидуалните желания на всеки клиент и естеството на проблемите, върху които ще работим.

Моля ви, преди да се запишете за консултация при мен, да прочетете отговорите на всички стандартни въпроси ТУК

 

Астрологически методи за диагностика, осъзнаване и лечение на проблемите.

Какво ще ви дадат онлайн консултациите ?

Благодарение на чата в сайта problembg.com вие ще бъдете инкогнито и ще можете да изложите проблемите си си смело. Анонимността ви е гарантирана. Чата  дава възможност на хора с неприятни проблеми, свързани с насилие или неразбиране от страна на околните, да получат онлайн консултация.

Моят личен опит показва, че анонимността помага на човека по – смело и откровенно да обяви проблема си. Имам случай от своята практика, в който 17 годишна девойка ми сподели много интимни неща от своя живот по чата и накрая каза: „Да не мислите, че си нямам терапевт. Имам, но на него не мога да кажа това, което казах на вас. И сега ми е по – леко.“ Бях смутен, не заради девойката, а заради нейният терапевт, който я консултираше за сексуални проблеми, а всъщност ставаше дума за тежка форма на инцест. При такива случаи много биха помогнали онлайн консултации по скайпа, без да се включва аудио – визуалната връзка, а само се пише. Това мен, като консултант не ме затруднява, имам достатъчно опит в това отношение.

Благодарение на он лайн консултациите по скайп (които са платени) в сайта problembg.com чрез разговори и взаимно сътрудничество ще изграждаме отношения на доверие по между ни. Ще се убедите, че вашият психолог – консултант е една много полезна личност във вашия живот.

С какво мога да ви помогна:
 • С моя помощ да се справите със страха от смъртта или поне да го туширате до поносими размери.
 • Да се научите да се справяте с паническите атаки
 • С моя помощ да заздравите отношенията в семейството си, опирайки се на позитивната психотерапия на Н. Песешкиян и на прилагането на принципите на емоционалната интелигентност в семейните отношения.
 • Да преживеете загубата на любим човек – по методика , създадена и прилагана от мен.
 • Заедно с вас ще успеем да преодолеем поредния тежък период от живота ви, свързан с неочаквани промени или ново начало.
 • Ще се справяме с психологически проблеми, травми и екзистенциални проблеми.
 • Заедно ще се борим със страхови нагласи и фобии.
 • Ще работим върху вашата психологическа устойчивост.
 • Ще работим заедно върху усещането за живот „ТУК И СЕГА“ , справяйки се с чувството за вина и тревожността, за да си възвърнете щастието и спокойствието в живота.
 1. При всички житейски проблеми и затруднения, с които не можете да се справите сам, а именно:

       При напрежение , объркване, неспособност да разберете и да изразите чувствата и желанията си , меланхолия, тревога и липса на енергия за справяне с житейските си проблеми….

При поява на тревожност и страх – при конкретна ситуация (при общуване, с противоположния пол, при излизане навън или оставане вкъщи) или обща тревожност, с неясен произход….

Когато ви се струва, че сте в безисходна ситуация….

При неразбиране или насилие от страна на партньора ви….

При загуба на близък човек…..

При трудности при вземане на решения (брак, нова работа, раздяла, създаване на деца), свързана с купища страхове и притеснителни мисли….

При емоции, които не успявате да разберете и изразите правилно, и които пречат на нормалното ви ежедневие, на взаимоотношенията и справянето ви със задълженията….

При неконтролируеми емоционални състояния като гняв, ревност, завист, страст, усещане за малоценност….

         При зависимости от алкохол, цигари, секс, хазарт, чуждо одобрение….

         Когато имате чувството, че сякаш се въртите в кръг, че в нищо не ви върви, все губите и не знаете как да промените това….

При липса на енергия и желание за живот, неспособност да се радвате, безпричинна тъга, апатия, безнадеждно чувство за изчерпаност, продължителна умора….

         При мисли за самоубийство, отчаяние, чуство на самота, депресираност, апатия, самотност.

         При желание да усъвършенствате собствените си способности – да се развивате като личност, да откриете и развиете вътрешния си потенциал, то психологът терапевт е този, който ще ви помогне да придобиете обективен поглед за себе си, да опознаете себе си и средата в която живеете, за да можете да работите с негова помощ за преодоляване на слабите страни от характера и разгръщане на своя потенциал.

         В тези случаи потърсете специализирана помощ, защото навреме взетите мерки гарантират по-бързо и успешно справяне с проблемите и негативните ви състояния.

 1. А моето лично мнение е, че към психолог е добре да се обръщате при всеки психологически или екзистенциален проблем, при най – малкото напрежение в живота ви, дори и да сте сигурен, че можете да се справите сам. Защо? Защото психологът ще ви даде:

По – различен поглед върху проблема ви – от друг ъгъл, което ще ви даде възможност да го преосмислите и опознаете.

Възможност да претълкувате в положителна насока проблема си и да престанете да се боите от него.

Да отдалечите от себе си проблема и по този начин да ви се даде възможност да прецените правилно тежестта му. Много често след една успешна терапия „страшният звяр“ се е оказал малко безобидно котенце, а клиентът е разбрал страшно много за себе си и за своите способности.

Всичко това ще ви даде възможност да вземете най – адекватното и печелившо решение. Може да се окаже, че парите, похарчени за психолог са най – добре похарчените пари в живота ви.